zamknij_cookie-projekty domów PPRojekt Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies m.in. w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.
W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Zmiana ustawień dotyczących cookies może spowodować niewłaściwe działanie niektórych funkcji naszych serwisów.
  • PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych
  • Najpopularniejsze
     projekty domów:
  • BELLA - 119.10  m² - projekty domów BELLA 2 - BLIŹNIAK - projekty domów NINA - projekty domów OPAŁEK 2G - projekty domów OPAŁEK - projekty domów AŚKA - projekty domów AGATKA - 85.30 m² - projekty domów
  • PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych
gadżety - projekty domów tylko w PProjekt Regulamin NOTUS-gotowe projekty domów plandomu.pl Forum budowlane - konsultuj swój projekt Projekty z dopłatš - gotowe projekty domów PPROJEKT

BELLA - 119.10 m² - forum budowlane

Znajdź projekt domu Kontakt z biurem
(Pon - Pt) 8:00 - 16:00
tel.:0-801 000 890
024 364-58-70
e-mail:biuro@plandomu.pl
skype:Zadzwoń na Skype
gg:Napisz na Gadu-Gadu
Szukaj projektu
nazwa
powierz. -
rodzaj
poddasze
szer. działki m
garaż
więcej...
BELLA - 119.10 m²
arch.: Tomasz Włodarczyk, pow. uż.: 119.1 m²
Termin realizacji zamówienia: 3-5 dni.
Forum dyskusyjne firmy PProjekt. Opinie do projektu.

« lista tematów
» kuchnia
ada
31.01.13 17:49
agawa: piekana kuchnia, ladny kolor i rozstawienie tez mi sie podoba :) a mozesz powiedziec jaki koszt jej jest? Po zdjeciach mesle ze pewnie zaskoczy mnie cena ;)
Odpowiedz...
agawa
01.02.13 22:01
Producent mebli to Nobilia typ STYLE a model PRIMO.Zdecydowalismy ,że fronty dolnych szafek bedą w orzechu zwidocznym usłojeniem a górne w kolorze wanilia w połysku...FORNIR.lodówka w zabudowie,blat będzie w kolorze Porcelanowym (kolor wg producenta) zblizony do wanilii, natomiast pomiędzy szafkami znajdzie sie płyta meblowa w kolorze dolnych frontów.boki górnych szafek będą również w kolorze frontów dolnych...Górne szafki uchylane do góry dolne otwierane wszystko bedzie z "cichym domykiem" a szflady bloomy,2 kosze typu megic.jeden 3/4 koła a drugi 1/2 koła, cargo
.wszystko to w cenie nie wiele większej niżli u miejscowych stolaży a jakość dużo lepsza...Niestety na kuchni w Belli nie da sie zbytnio zaoszczędzić... wszyscy którzy Nam wyliczali to mówili... cana to 30 tys wraz z piekarnikiem,microfala w zabudowie i zlewme tagranitu
Odpowiedz...
Lukas
18.02.13 20:15
Witam. Czy jest ktoś taki co buduje kuchnię belli wg projekt. tzn ze spiżarnią. Stąd moja prośba o kilka zdjęć jak ona wygląda i jak ustawiona jest lodówka?
Z góry dziękuję

Odpowiedz...
BW
19.02.13 22:53
My mamy spiżarnie. Zdjęcia są na str. 60 w temacie Zdjęcia.
Odpowiedz...
agawa
19.03.13 14:33
Moja kuchnia
Odpowiedz...
Dj_
20.03.13 18:06
Do Agawa
Nie chcieliście zamiast Aventosa HS dać HF myślę, że byłby bardziej praktyczny w użytkowaniu, a tak to chyba się trzeba trochę nagimnastykować zwłaszcza jak się będzie uchylać do samej góry, jak to u Was się sprawdza?

Pozdrawiam Dj_
Odpowiedz...
agawa
23.03.13 10:36
Dj_
dla nas są idealne -nie jesteśmy jakoś wyrosnięci...ale to dopiero sie okaze jak zamieszkamy... z tego co patrzylismy na wystawkach to właśnie HS były dla nas njalepsze.. ate drugie to HK i one są przeznaczone do małych frobtów uchylnych ....pozdrawiam
Odpowiedz...
andzia
16.04.13 18:35
do Agawa
czy moge prosic o zdjecia gornych szafek, jak sa zamkniete,pozdrawiam
Odpowiedz...
agawa
19.04.13 21:52
andzia
prosze bardzo :)
Odpowiedz...
ada
22.04.13 13:02
agawa: jaki masz wymiar okna?
Odpowiedz...
paulina
05.06.13 14:15
Witam dostałam projekt kuchni. Wszystko w lakierze, samodomyki, jeden kosz cargo. Cena 12,700 co tym myślicie?Teraz już wiem, że jeszcze pokombinuje z kolorami, tzn na dole wenge a blat jasny. Do tego te szafki na górze mam wątpliwości w użytkowaniu otwieranie do góry.
Odpowiedz...
Kaś
06.06.13 10:29
paulina ja mam górne szafki otwierane do góry i jestem zadowolona bardzo. nie zmieniłabym na zwykłe drzwiczki.
Odpowiedz...
paula i radziu
06.06.13 19:41
Witam chciałabym zapytać czy ktoś ma z Was białą kuchnię w lakierze i blaty w kolorze czarnym, jeśli tak proszę o zdjęcia. Ja też się biję zmyślami odnośnie górnych półek jakie zrobić otwierane do góry czy normalnie na bok. pozdrawiam
Odpowiedz...
BW
07.06.13 09:30
Paulina - projekt bardzo podobny do naszego, z tym że po lewej mamy skrytkę. Górne szafki otwierane pod gorę, samodomykające. Jestem zadowolona.
Paula i Radziu - my mamy czarno białą kuchnię, zdjęcia już były wystawione, w temacie albo kuchnia albo zdjęcia, nie pamiętam dokładnie. Jest tam nawet komentarz odnośnie użytkowania :-)
Odpowiedz...
BW
07.06.13 09:32
Sprawdziłam - str 60 w temacie zdjęcia
Odpowiedz...
monika0388
05.07.13 09:38
kurcze dlaczego zdjecia sie nie dodaja?:(
Odpowiedz...
bel
02.08.13 12:06
biała kuchnia
Odpowiedz...
PProjekt
Administrator

Postów: 482

02.08.13 12:19
Drodzy Użytkownicy forum,

Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom stworzyliśmy dla Was internetowy blog budowlany www.budujdobrze.pl Serdecznie zapraszamy do zakładania nowych wątków, prowadzenia internetowego dziennika budowy, dołączania zdjęć oraz zadawania pytań, które Was nurtują. Blog daje znacznie więcej możliwości niż forum. Jest wygodną i przystępną formą dzielenia się wiedzą z innymi użytkownikami.
Zapraszamy
PProjekt
Odpowiedz...
om
04.08.13 20:14
bel piękna kuchnia, jaki był jej koszt bez sprzętu agd i jakie ma wymiary? dziękuję za odp
Odpowiedz...
kk
05.08.13 14:32
biale kuchnie
Odpowiedz...
Piotrek
05.08.13 23:49
Przecież to nie jest kuchnia z belli
Odpowiedz...
kuch
21.08.13 10:51
ładna kuchnia:)
Odpowiedz...
ESTERA
21.08.13 12:25
do kuch: piękna kuchnia , proszę o więcej zdjęc :)
Odpowiedz...
mona
21.08.13 17:36
do kuch:extra kuchnia w moim stylu:)ja tez przyłączam się do prośby ESTERY:)
Odpowiedz...
Iza
22.08.13 15:07
Kuch, ja też się dołączam do prośby powyżej, tylko nie zdjęcia samej kuchni tylko całej Belli bo coś mi się wydaje że jest bardzo ładnie urządzona
Odpowiedz...
BELLA
23.08.13 16:02
:) Moja kuchnia ... Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz...
anka
25.08.13 11:24
pięknie Bella!! :)
Odpowiedz...
Sylwia&Krzyś
18.10.13 17:38
Witam.
Nasza BIAŁA kuchnia w BELLI.
Pozdrawiamy.
Odpowiedz...
bella
04.11.13 19:08
Bardzo proszę o pokazanie swoich sufitów podwieszanych w kuchni chodzi mi o jakieś fikuśne np w kształcie fali
Odpowiedz...
marzena
05.11.13 21:39
kuch: mozesz pokazac jak wyglada salon i schody?
BELLA: mozesz pokazć schody i salon?
dziekuje
Odpowiedz...
izka
05.11.13 21:40
sylwia i krzys: jaki koszt mebli kuchni bez sprzetów?
Bardzo ladna!
Odpowiedz...
PProjekt
Administrator

Postów: 482

07.11.13 09:42
Drodzy Użytkownicy forum,

Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom stworzyliśmy dla Was internetowy blog budowlany www.budujdobrze.pl Serdecznie zapraszamy do zakładania nowych wątków, prowadzenia internetowego dziennika budowy, dołączania zdjęć oraz zadawania pytań, które Was nurtują. Blog daje znacznie więcej możliwości niż forum. Jest wygodną i przystępną formą dzielenia się wiedzą z innymi użytkownikami.
Zapraszamy
Zespół PProjekt

Odpowiedz...
paula i radziu
07.11.13 19:51
Hej Mam pytanie Sylwia&Krzyś jaki jest koszt waszej kuchni bez sprzętu i ile długości ma wasza ściana z szarymi meblami. Mnie się coś wydaje że my mamy krótszą tę ścianę:))))))
Odpowiedz...
Sylwia&Krzyś
08.11.13 07:38
Witam.
Do izka: Koszt mebli bez sprzętu to 12.800 zł (szuflady na BLUM ach), lakobel 460 zł.
Pozdrawiam.
Odpowiedz...
SIDI
24.11.13 12:23
KUCHNIA IKEA
Odpowiedz...
ESTERA
07.12.13 16:45
do BELLA: piękna ta Wasza kuchnia. Czy mogłabyś pokazać więcej zdjęc? I jaki jest koszt takiej kuchni :)
Odpowiedz...
BB
27.01.14 14:41
Prośba o wklejanie zdjęć:)
Odpowiedz...
Marcin&Basia
02.02.14 23:18
Witam.
Nasza BIAŁA kuchnia w BELLI.
Pozdrawiamy.
Sylwia&Krzyś super kuchnia :)
Odpowiedz...
Anna
06.03.14 17:47
andzia
prosze bardzo :)
Do Agawa. Mam pytanie odnośnie tego czegoś za płytą gazową w kuchni na ścianie. Co to jest? Może podpowiesz gdzie takie coś można kupić? Bardzo ciekawe rozwiązanie i naprawdę ładna kuchnia:)
Odpowiedz...
patryk
02.05.14 22:09


nasza kuchnia!
Odpowiedz...
paula
05.05.14 22:07
do patryk: jeśli mam być szczera to wyszło wszystkiego za dużo, takie pomieszanie z poplątaniem....niby nowocześnie a z kiepską firanką i kamieniem który udaje kamień. do tego szkło między szafkami dosyć odważne z płytkami na podłodze jak u cioci Gieni:) Nie podoba mi się. Troche takie nie wiadomo co...Ale to Tobie ma się podobać..
Odpowiedz...
belowiczka
07.05.14 09:45
e ty cwaniara pokaż swoja kuchnie i ocenimy czy jesteś projektantką
p.s paula
Odpowiedz...
dobi528
07.05.14 12:26
nasza kuchnia z szyba:)
Odpowiedz...
paula
07.05.14 21:04
do bellowiczka: ja nie obrażam tylko wystawiam opinię, jeśli ktoś wstawia zdjęcia swojej kuchni to powinien się liczyć z tym że nie każdemu się ona spodoba. Była to bardzo subiektywna opinia. Mnie chodzi o to że kuchnia jest bardzo niespójna jeśli chodzi o stylistykę i ja swoją kuchnię już pokazywałam, też nie wszystkim się podobała ale nie obrażałam kogoś pod zmienionym nickiem. troche dystansu i pokory życze na przyszłość. Cwaniaro:))
Odpowiedz...
paula
07.05.14 21:10
Dobi 528: szyba jak u Patryka a zupełnie inny efekt...fajnie by zagrały tu stalowe dodatki i prosta roleta rzymska w oknie:) może pomyślisz o jakims ciekawym zwisie nad barkiem, świetny jest Candellux BIZO i pasował by czarny i biały....naprawdę fajna kuchnia.
Odpowiedz...
paula
07.05.14 21:12
do dobi528: nie zauważyłam płyty więc lampa odpada. Pewnie pojawi się okap:)
pozdrawiam
Odpowiedz...
dobi528
08.05.14 11:24
Paula:tak tam bedzie okap:) a co do tej mojej rolety to napewno pojdzie do wymiany;) to tylko chwilowo jest zalozona,obecnie jeszcze nie mieszkamy.pozdr
Odpowiedz...
gilek1975
08.05.14 23:21
do patryk: paula dobrze powiedziała, jak dla mnie również: kuchnia ok, ale firanki - dla mnie wiocha (tobie może się podobać i to szanuje) ale nie pasuje to do niczego. Może to i boli ale to jest moja opinia i uważam że wielu też na forum to potwierdzi. Najważniejsze że Wam się podoba. Życzę wspaniałych chwil w nowym domu :)
Odpowiedz...
dobi528
10.05.14 00:02
do Paula:czy mozesz wstawic wiecej fotek z lazienki i z toalety.pozdr
Odpowiedz...
paula
12.05.14 23:04
do dobi528: jeszcze nie dodawałam zdjęć swojej łazienki, ale dodam i zaznaczam że mam zmieniony projekt i powiększoną łazienkę na dole a górna narazie jest w planach:) myślę że w tym tyg. załączę zdjęcia aktualne salonu kuchni i lazienki...
w temacie "zdjęcia" ostatnio dodawałam zdjęcia pokoju córeczki podp.Paula&Piotr...zapraszam do oglądania...
Odpowiedz...
Strona: «poprzednia | 1 2 3 4 [5] 6 | następna»
Treść: 
 
  Kliknij tutaj, aby wstawić zdjęcia...
 
Podpis:
 
Adres e-mail:
(opcjonalnie)
 
 
Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu.
Cena projektu:
1 995,00 ZŁ brutto
 Jak zamówić projekt?
Widok projektu
Menu projektu
Pulpit inwestora
PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych PProjekt - gotowe projekty domów jednorodzinnych
projekty domów - mozowiecki serwis budowlany projekty domów - portal nieruchomoœci projekty domów - forum budowlane

Copyright © 2006 - 2013 PProjekt.

09-400 Płock, ul. Bielska 1B

Infolinia: 0-801 000 890, tel. 024 364-58-70, e-mail biuro@plandomu.pl

 

Twój notes